TERMENI SI CONDITII

Magazin online www.ateliernextdesign.ro

Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatoarele termene si conditii (numite in continuare si “T&C”).

Plasarea de comenzi online semnifica acceptul tau in ceea ce priveste T&C, si de aceea te rugam sa citesti cu atentie.

In functie de legislatia romaneasca, s-ar putea ca in timp sa modificam T&C. De aceea, te rugam verifica-le inainte de a comanda. In cazul in care nu esti de acord cu acestea, te rugam sa nu plasezi comanda pana nu sunt lamurite toate aspectele. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile in care legea ne-o va cere.

  • DATE DE CONTACT

Acest site este proprietatea S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L.  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in localitatea Tulcea, Strada Portului nr. 40, Judetul Tulcea, telefon +40 754 438 466 , avand numar de ordine in Registrul Comertului J36/35/18.01.2012, cod unic de inregistrare fiscala RO29557809.

  • DEFINITII

Cumparator: Orice persoana fizica sau juridica, utilizator al siteului www.ateliernextdesign.ro, care plaseaza o comanda pe www.ateliernextdesign.ro / catre S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L.

Vanzator: S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L. cu sediul in localitatea Tulcea, str. Portului nr. 40, Judetul Tulcea

Produse: bunul afisat, comandat sau achizitionat de pe magazinul online.

Comanda: documentul electronic, precum si orice cerere de produse plasata telefonic, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele, iar Cumparatorul este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora.

Confirmarea comenzii: acceptarea termenilor Comenzii de catre Vanzator.

Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator, impreuna cu Termenii si Conditiile Generale de vanzare

  • PLASAREA COMENZII

Plasand o oferta pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea T&C avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa-ti anunti tutorele despre aceasta actiune.

Plasarea comenzii nu necesita crearea unui cont. Informatiile necesare vor fi introduse in procesul de finalizare a comenzii.

  • PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile sunt exprimate in RON, cu TVA inclus (cota standard de 19%). Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica reduceri.

Plata se face doar prin sistem ramburs.

Politica de preturi

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe www.ateliernextdesign.ro, respectiv, dar fara a se limita la acestea, situatiile in care pretul afisat pe www.ateliernextdesign.ro pentru un anumit produs este nerealist de mic (in comparatie cu alte produse cu caracteristici asemanatoare), precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora.

  • INFORMATII PRIVIND LIVRAREA

Livrarea se face prin firme de curierat rapid, in sistem door-to-door.

Timpii de livrare variaza in functie de ziua si ora la care plasati comanda. De obicei, livrarea prin curier rapid va ajunge in 24-48 de ore. Veti fi instiintat despre timpul estimat de livrare de indata de comanda este preluata de firma de curierat.

Livrarea standard a comenzilor costa 30 RON, cu exceptia campaniilor stabilite de catre Vanzator, in care se aplica livrarea gratuita.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON.

  • CONDITII DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra in posesia fizica a produselor.

La retur cumparatorul suporta costurile transportului.

Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

Produsul se returneaza neutilizat! Nu puteti purta produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare.

Dreptul de retragere pe care vi-l confera legea, exista pentru a examina produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, si nu pentru a purta gratuit produsul 14 zile.

Nu pot fi returnate produsele care:

·  au facut obiectul unei comenzi speciale

·  au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului

·  prezinta urme de lovire si deteriorare al ambalajului, uzura produsului, lipsa accesorii si etichete integre

·  sunt puse prin orice mijloc intr-o stare necorespunzatoare repunerii în vanzare

MODEL DE FORMULAR DE RETRAGERE

Prezentul formular se trimite inapoi completat daca doriti sa va retrageti din contract

– Catre S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L. Str. Portului Nr. 40, Loc. Tulcea, Jud. Tulcea

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : ______________________________________________________________________
Comandate la data ______________/ primite la data _______________

Nr. Factura __________

– Numele consumatorului

– Adresa consumatorului

– Semnatura consumatorului

– Data 

  • POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele tale cu caracter personal vor fi folosite numai in scopul acestui site, numai de noi si companiile implicate in efectuarea livrarilor, si nu pot fi dezvaluite fara consimtamantul tau decat in caz de litigii/ dispute privind fraudele.

  • Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

  • Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.ateliernextdesign.ro sunt propietatea exclusiva a S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L.