DATE DE CONTACT:
Acest site este proprietatea S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L.
PRET SI MODALITATI DE PLATA
Preturile sunt exprimate in RON, cu TVA inclus (cota standard de 19%). Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica reduceri.
Plata se face doar prin sistem ramburs sau online.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil. Ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca:
– comanda nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia.
– au fost afisate preturi eronate datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.
– produsul nu se mai afla in stoc.
Ne-am ocupat de prezentarea cat mai exacta a produselor pe site-ul nostru. Imaginile produsului depind de capacitatea de afisare si culoare a monitorului. Prin urmare nu putem garanta ca imaginile produselor pe care le accesati sunt o reprezentare exacta a produselor reale.
INFORMATII PRIVIND LIVRAREA
Livrarea rapida se face prin firme de curierat in sistem door-to-door. Livrarea prin curierat rapid va ajunge in 5 – 10 zile lucratoare iar costul este suportat de cumparator.
Timpii de livrare variaza in functie de ziua si ora la care plasati comanda.
Livrarea rapida este gratuita pentru comenzi mai mari de 600 RON.
CONDITII DE RETUR
Conform legislatiei in vigoare, garantăm dreptul de a vă retrage returna bunurile comandate.
Acest lucru se poate rezilia în 14 zile de la data primirii comenzii.
Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie la adresa atelierului. Articolele oferite, se vor returna în întregime.
Expedierea articolelor returnate în ambalajul original împreună cu documentul de returnare, poate accelera procesarea returnării.
Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură, dincolo de uzura necesară în limitele gestionării obișnuite a bunului achiziționat (de ex. acela care reiese din necesitatea de măsurare sau altă inspectare a bunului).
În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură ce depășesc limitele gestionării obișnuite, Atelier Next Design poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului, valoarea acestei compensații poate fi dedusă din prețul de vânzare care urmează a fi rambursat Cumpărătorului. În caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.
Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.
Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare plus o copie a notei de livrare până la încheierea procesului de analizare, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor.
Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul courilerului. În cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat. Suma datorată ca urmare a returnării produsului va fi restituită în 14 zile din momentul efectuării returului prin transfer bancar în contul indicat (contul IBAN notat în spațiul corespunzător, pe documentul de restituire sau în contul din care plata a fost făcută prin card).
Produsul se returneaza neutilizat! Nu puteti purta produsele pe care le-ati primit. Dreptul de retragere pe care vi-l confera legea, exista pentru a examina produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, si nu pentru a purta gratuit produsul 14 zile.
Nu pot fi returnate produsele care:
· au facut obiectul unei comenzi speciale.
· au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului.
· prezinta urme de lovire si deteriorare al ambalajului, uzura produsului, lipsa accesorii si etichete integre, etc.
· sunt puse prin orice mijloc intr-o stare necorespunzatoare repunerii în vanzare.
MODEL DE FORMULAR DE RETRAGERE
Prezentul formular se trimite inapoi completat daca doriti sa va retrageti comanda. Prezentul formular va insoti orice comanda si se va atasa returului (obligatoriu). Orice retur fara formular nu va fi luat in considerare.

– Catre S.C. ATELIER NEXT DESIGN S.R.L. va informez prin prezenta cu privire la retragerea comenzii mele online a urmatoarelor produse: ______________________________________________________________________
Comandate la data ______________/ primite la data _______________
Nr. Factura __________
– Numele consumatorului:
– Adresa consumatorului:
– Semnatura consumatorului:
– Data:
– Motiv retur (bifati in dreptul) :
• Articol deteriorat
• Articol care nu corespunde comenzii
• Articol care nu corespunde marimii
• Altele (va rugam detaliati)

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Haine dama

..

Haine dama & haine barbati